Tel. 659 578 658 info@runners.cat

Reglament Cursa Sant Crist 2023

Reglament聽 CURSA DEL SANT CRIST 2023

Article 1. Horaris i localitzaci贸

SORTIDA, ARRIBADA I DORSALS : Pavell贸 MOL脥 DE L’ESQUERR脌聽
L鈥檋orari de sortida ser脿 a les聽10:00聽hores del mat铆.
L鈥檋orari de sortida de la caminada ser脿 les聽09:55聽hores

ENTREGA DE DORSALS DISSABTE DIA 11 DE 19:00 A 20:00 HORES AL PAVELL脫 Mol铆 de l’Esquerr脿

ENTREGA DE DORSALS EL DIA DE LA CURSA A PARTIR DE LES 08:00 DEL MAT脥 A LA SORTIDA FINS A LES 09:30聽 聽

ELS DORSALS DE LES CURSES INFANTILS ES PODEN RECOLLIR FINS A LES 11:00 HORES.

Article 2 鈥 Participaci贸

La participaci贸 de la cursa 茅s oberta a majors de 14 anys, sense distinci贸 de categoria, edat, sexe o nacionalitat, els menors de 14 anys ho faran amb el seu tutor o pare amb previ autoritzaci贸.
La participaci贸 de la caminada 茅s oberta a tothom聽 i gratu茂ta, tot i que 茅s obligatori portar el dorsal..
Pel sol fet de participar en el circuit el corredor reconeix estar en perfectes condicions f铆siques per a la pr脿ctica esportiva i eximeix a l鈥檕rganitzaci贸 de qualsevol problema f铆sic que pugui patir durant la participaci贸 en qualsevol de les proves del circuit.

 

Article3聽 鈥 Inscripci贸 5&10k

La inscripci贸 es pot fer a trav茅s de la web dels organitzadors:聽www.runners.cat聽o de l鈥檈mpresa de cronometratge:聽www.iter5.cat

22 setembre LOW COST聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽聽 INSCRIPCI脫 + SAMARRETA T脠CNICA聽 聽10鈧

23 setembre a 31 octubre聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 INSCRIPCI脫聽 8鈧 聽 聽 聽 聽 INSCRIPCI脫 + SAMARRETA T脠CNICA聽 聽 13鈧

1 novembre a 10 de novembre聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽INSCRIPCI脫 10鈧 聽 聽 聽 聽INSCRIPCI脫 + SAMARRETA T脠CNICA聽 聽 15鈧 (茅s possible que l鈥櫭簂tima setmana no hagi possibilitat de samarreta)

CAMINADA聽 聽 聽INSCRIPCI脫 3鈧 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽POSSIBILITAT DE SAMARRETA +5鈧

S鈥檌nforma als atletes que en cas de no disposar de Xip Groc, l鈥檈mpresa iter5 els hi facilitar脿 un amb un increment de preu de 2鈧.

 

Article 4 鈥 Categories CURSA DE 5K聽 (categoria j煤nior extra)

鈥 Absoluta: de 14 a 100
鈥撀J煤nior: de 14 a 17 (ambd贸s inclosos)
鈥 S猫nior M/F: de 18 a 44 anys

鈥 Veterans A聽 M/F (de 45 a 54 anys)

鈥撀Veterans B M/F聽 /(de 55 a 100 anys)

 

Les categories son amb anys complerts i no en curs.

Trofeu als tres primers absoluts i medalla per les categories

鈥 En cas de participar algun menor de 14 anys ho ha de fer amb un pare o tutor que es far脿 responsable en tot moment, a ni vell de classificaci贸 entrar脿 al grup J脷NIOR.

Article 5 鈥 Categories CURSA DE 10K聽

鈥揂bsoluta: de 18 a 100
鈥揝猫nior M/F: (de 18 a 44 anys)
鈥 Veterans A聽 M/F (de 45 a 54 anys)

鈥撀Veterans B M/F聽 /(de 55 a 100 anys)

Les categories son amb anys complerts i no en curs.

Trofeu als tres primers absoluts i medalla per les categories

 

Article 6 鈥 REGAL 42 ena edici贸

鈥 El regal que es donar脿 als participants de la cursa 2023 茅s una samarreta t猫cnica esportiva dissenyada i produ茂da per l鈥檈mpresa Logiesport
鈥 Fins els dia 1 de novembre es garanteix talla i entrega el mateix dia de la cursa.
鈥 Els participants de la caminada tenen l鈥檕pci贸 d鈥檃conseguir la samarreta per 5鈧 si fan la inscripci贸 per la web www.iter5.cat.
鈥 Els participants a les curses infantils no tindran samarreta t猫cnica de regal.

 

Article 7 鈥 Drets d鈥檌matge

Els corredors autoritzen i cedeixen les seves imatges perqu猫 puguin apar猫ixer publicades a la p脿gina web de cada cursa i del circuit, altres p脿gines web relacionades o qualsevol altre mitj脿 de difusi贸 sense cap l铆mit temporal.

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecci贸 de Dades de Car脿cter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de Runner鈥檚 Balaguer Club Esportiu. Aquest fitxer es podr脿 cedir脿 a tercers patrocinadors de la cursa per ser utilitzats amb fins comercials.

Les fotografies de la cursa es publicaran a les xarxes socials i es deixar脿 un 脿lbum a la web de l鈥檕rganitzador.

Si desitja exercir els drets d鈥檃cc茅s, rectificaci贸, cancel路laci贸 o oposici贸 pot enviar un correu electr貌nic a josepmaria_marques@hotmail.com

L鈥橭RGANITZACI脫 UTILITZAR脌聽 fotografies, v铆deos per penjar-ho a la web i les xarxes socials, el fet de realitzar la inscripci贸 implica con猫ixer el reglament de la cursa.

Article 8 鈥 Dubtes

Aquest any 2023, el circuit ser脿 pla amb sortida i arribada al Pavell贸 Mol铆 de l’Esquerr脿.聽 Haur脿 servei de dutxes i WC

Els atletes disposaran d鈥檜na asseguran莽a d鈥檃ccidents per la cursa per cobrir qualsevol incident que succeeixi durant la cursa.

Totes les modificacions que hagin, com per exemple, circuit de la cursa ,鈥榤odificaci贸 de categories s鈥檌nformar脿 mitjan莽ant la web www.runners.cat

L鈥檕rganitzaci贸, podr脿 demanar el DNI per poder participar a la prova, ser脿 obligatori portar-lo per poder comprovar la identitat.

La cursa est脿 cronometrada per l鈥檈mpresa iter5, la qual realitza cronometratge amb el xip groc. En cas de no tenir-ne l鈥檈mpresa donar脿 l鈥檕pci贸 de comprar-lo o de llogar-lo.

 

Article 9 RECORREGUT.

Si no hi ha cap imprevist de climatologia o necessitats de la ciutat, el recorregut estar脿 penjat a la web amb enlla莽 a l鈥檃plicaci贸 wikiloc.

circuit cursa i caminada 5k聽 聽 聽(clica)

circuit cursa 10K聽 聽(clica)

Tan als 5 com als 10K el recorregut ser脿 majorit脿riament d鈥檃sfalt, en el cas de la cursa de 5K, 1,400 metres seran de terra compactada i en la cursa de 10K 2’4km transcorreran per cam铆.

Article 10 cancel路laci贸聽cursa

Degut a la climatologia, es pot arribar anular la proba esportiva, la qual seria traspassada a una altra data per determinar, tot i aix貌, l鈥檕rganitzaci贸 far脿 tot el possible per celebrar-ho el primer dia que no coincideixi amb cap altra cursa de la lliga ponent, encara que hagi vent o pluja, sempre i quan no sigui un perill pels atletes

En cap cas es retornaran els diners de les inscripcions i autom脿ticament es quedar脿 inscrit per la nova data, en cas de no poder assistir-hi es podr脿 recollir igual la bossa del corredor.

 

Article 11聽Curses Infantils

Es realitzaran tres curses infantils, s鈥檃nomenaran i tindran les seg眉ents dist脿ncies i edats:

Infantil 1.聽 聽 聽 聽 150聽 聽 聽 METRES聽 0 a 6 anys

Infantil 2.聽 聽 聽 聽 700聽 聽 聽METRES 7 anys a 10 anys

Infantil 3.聽 聽 聽 聽 1800聽 聽METRES聽 11 anys a 15 anys

El preu de la inscripci贸 ser脿 de 2鈧 amb dret a dorsal (obligatori per participar) i beguda

En un principi participaran nens i nenes junts, si degut al nombre d鈥檃tletes fos necessari separar-ho l鈥檕rganitzaci贸 ho far脿.

Si alg煤 m茅s petit vol participar ho podr脿 fer a la categoria聽Joves1

Article 12

Igual que a totes les curses que organitzen els Runner鈥檚 es permet la participaci贸 de gossos, degut a la for莽a d鈥檃juda que exerceixen, no podran disputar pel podi i es demanar脿 a l鈥檈mpresa que cronometri que no compatibilitzi per la lliga, sortiran des de la part de darrera.

 

Article 13

Els xips de lloguer (blancs) obligat貌riament s鈥檋an de retornar en finalitzar la prova. Cada xip perdut es cobrar脿 a ra贸 de 15 鈧 al participant que no el torni. Els propietaris de xip groc hauran de fer-ho constar al moment de fer la inscripci贸.

 

Article 14 RECLAMACIONS

Les reclamacions es podran fer al director de la cursa amb un import de 30 鈧 que es retornar脿 si aquesta es acceptada. No s鈥檃cceptar脿 cap passada una hora de la finalitzaci贸 de la cursa.

Article 15 COVID

Qualsevol modificaci贸, novetat, restricci贸 per part del Departament de Sanitat de la Generalitat es posar脿 en coneixement dels atletes i s鈥檃plicar脿.

Article 16 VISIBILITAT DEL DORSAL OBLIGAT脪RIA

Qui no porti dorsal visible, l鈥檕rganitzaci贸 podr脿 aturar-lo per tal de comprovar si est脿 inscrit, en cas de no estar-hi no es permetr脿 seguir participant.

Article 17 P脿rquing

Haur脿 un p脿rquing al costat de la sortida no vigilat聽 gratu茂t, aquest pavell贸 estar脿 a disposici贸 dels atletes pel WC i dutxes.

Article 18 CAMINADA.

Aquest any i degut a la bona rebuda de l鈥檃ny 2019 i 2020 i 2022 repetirem Caminada la qual es realitzar脿 pel mateix circuit que la cursa de 5K, l鈥檌mport de la inscripci贸 ser脿 de 3鈧 que donar脿 dret a dorsal i a beguda i menjar a l鈥檃rribada.聽 LA SORTIDA SER脌 A LES 09:55 HORES, el circuit 茅s el mateix que la cursa de 5K