Tel. 659 578 658 info@runners.cat

Reglament Cursa Sant Crist 2021

Reglament  CURSA DEL SANT CRIST 2021

Article 1. Horaris i localització

La Cursa tindrà un recorregut fet per l’ocasió, la celebració de la 40ena edició, aquest any la sortida i l’arribada serà enfront del santuari del Sant Crist de Balaguer.
L’horari de sortida serà a les 10:30 hores del matí.
L’horari de sortida de la caminada serà les 10:15 hores

 

Article 2 – Participació

La participació de la cursa és oberta a majors de 14 anys, sense distinció de categoria, edat, sexe o nacionalitat, els menors de 14 anys ho faran amb el seu tutor o pare amb previ autorització.
La participació de la caminada és oberta a tothom.
Pel sol fet de participar en el circuit el corredor reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva i eximeix a l’organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació en qualsevol de les proves del circuit.

 

Article3  – Inscripció

La inscripció es pot fer a través de la web dels organitzadors: www.runners.cat o de l’empresa de cronometratge: www.iter5.cat

El dia 6 d’octubre hi haurà un preu LOW COST DE 8€
Desde el dia 7/10 fins al 1/11/2021 el preu serà de 12€
Desde el dia 1/11/2021 fins el 10/11/2021 el preu serà de 12€ però ja no es garantirà tallatge de la samarreta tècnica.
S’informa als atletes que en cas de no disposar de Xip Groc, l’empresa iter5 els hi facilitarà un amb un increment de preu de 2€.

 

Article 4 – Categories CURSA DE 5K

– Absoluta: de 14 a 100
–Júnior: de 14 a 17 (ambdós inclosos)
– Sènior M/F: (de 18 a 39 anys)
– Veterans A M/F (de 40 a 49 anys)
– Veterans B M/F (de 50 a 59 anys)
Trofeu als tres primers absoluts i medalla per les categories

Article 5 – Categories
– En cas de participar algun menor de 14 anys ho ha de fer amb un pare o tutor que es farà responsable en tot moment, a ni vell de classificació entrarà al grup JÚNIOR.
– En cas de que el participant tingui més de 59 anys puntuarà a nivell de pòdium a la cateoria VETERANS B.

Article 6 – REGAL
– El regal que es donarà als participants de la cursa 2021 és una samarreta tècnica esportiva.
– Fins els dia 8 de novembre es garanteix talla i entrega el mateix dia de la cursa.
– Els participants de la caminada tenen l’opció d’aconseguir la samarreta per 7€ si fan l’inscripció per la web www.itre5.cat.
-Els participants a les curses infantils no tindan samarreta tècnica de regal.

Article 7 – Drets d’imatge

Els corredors autoritzen i cedeixen les seves imatges perquè puguin aparèixer publicades a la pàgina web de cada cursa i del circuit, altres pàgines web relacionades o qualsevol altre mitjà de difusió sense cap límit temporal.

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de Runner’s Balaguer Club Esportiu. Aquest fitxer es podrà cedirà a tercers patrocinadors de la cursa per ser utilitzats amb fins comercials.

Les fotografies de la cursa es publicaran a les xarxes socials i es deixarà un àlbum ala web de l‘organitzador.

Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot enviar un correu electrònic a josepmaria_marques@hotmail.com

 

Article 8 – Dubtes

Com que és una edició especial (40 anys) hem volgut finalitzar la cursa al Santuari del Sant Crist, per aquest motiu us informem que la cursa serà preciosa però haurà manca de serveis, com per exemple dutxes i/o serveis al lloc de la cursa.

Els atletes disposaran d’una assegurança d’accidents per la cursa per cobrir qualsevol incident que succeeixi durant la cursa.

Totes les modificacions que hagin, com per exemple, circuit de la cursa ,‘modificació de categories s’informarà mitjançant la web www.runners.cat

L’organització, podrà demanar el DNI per poder participar a la proba, serà obligatori portar-lo per poder comprovar la identitat.

La cursa està cronometrada per l’empresa iter5, la qual realitza cronometratge amb el xip groc. En cas de no tenir-ne l’empresa donarà l’opció de comprar-lo o de llogar-lo.

 

Article 9

Recorregut, divertit i trencador, és un circuit que si es corre amb coneixement es pot anar molt ràpid ja que el primer, tercer i quart quilòmetre son completament plans. El quilòmetre 2 té un desnivell negatiu considerable i es pot aprofitar per guanyar temps, els últims 400 metres son durs, ja que és la pujada al santuari.

 

Article 10

. Degut a la climatologia, es pot arribar anular la proba esportiva, la qual seria traspassada a una altra data per determinar, tot i això, l’organització farà tot el possible per celebrar-ho el dia 14, encara que hagi vent o pluja, sempre i quan no sigui un perill pels atletes

No es retornarà els diners de les inscripcions per temes logístics amb els regals i els premis, en cas de no celebrar-se i si que es quedarà inscrit automàticament per la nova data.

 

Article 11

Curses Infantils

Es realitzaran tres curses infantils, s’anomenaran i tindran les següents distàncies i edats:

OLÍMPIC 1          550 METRES  (ANYS 2013-2014-2015)  plana

OLÍMPIC 2        1500 METRES (ANYS 2010-2011-2012)  plana

OLÍMPIC 3        2100 METRES (ANYS 2007-2008-2009) final amb pujada

El preu de la inscripció serà de 2€ amb dret a dorsal (obligatori per participar) i beguda

Premi pels 3 primers classificats/des

 

Article 12

Igual que a totes les curses que organitzen els Runner’s es permet la participació de gossos, degut a la força d’ajuda que exerceixen, no podran disputar pel podi i es demanarà a l’empresa que cronometri que no comptabilitzi per la lliga.

 

Article 13

. Els xips de lloguer (blancs) obligatòriament s’han de retornar en acabar la prova. Cada xip perdut es cobrarà a raó de 15 € al participant que no el torni. Els propietaris de xip groc hauran de fer-ho constar al moment de fer la inscripció.

 

Article 14

. RECLAMACIONS

Les reclamacions es podran fer al director de la cursa amb un import de 30 € que es retornarà si aquesta es acceptada. No s’acceptarà cap passada una hora de la finalització de la cursa.

 

Article 15

Recordar que estem enmig de la pandèmia i el virus de la Covid 19 segueix entre nosaltres, es per aquest motiu que els organitzadors, Runner’s Balaguer c.e seguiran els protocols marcats per les autoritats, per tan poden anar variant.

 

Article 16

CALAIXOS.     SUB 17’ SUB 20’ SUB 25’

 

Article 17

Es regalarà una samarreta tècnica commemorativa del 40è aniversari , avituallament a l’arribada i una bossa al corredor.

 

Article 18

CAMINADA. Aquest any i degut a la bona rebuda de l’any 2019 repetirem Caminada la qual es realitzarà pel mateix circuit que la cursa, l’import de la inscripció serà de 1€ que anirà destinat als promotors de la Cursa de la Gorra per tal d’ajudar de forma solidària al seu projecte.

CIRCUIT

https://ca.wikiloc.com/wikiloc/spatialArtifacts.do?event=setCurrentSpatialArtifact&id=84592722

 

 

Us hi esperem!