Tel. 659 578 658 info@runners.cat

Reglament Cursa Sant Crist 2022

Reglament  CURSA DEL SANT CRIST 2022

Article 1. Horaris i localització

SORTIDA, ARRIBADA I DORSALS Santuari del Sant Crist de Balaguer
L’horari de sortida serà a les 10:00 hores del matí.
L’horari de sortida de la caminada serà les 09:55 hores

ENTREGA DE DORSALS EL DIA 12 DE NOVEMBRE DE 17:00 A 20:00 AL GIMNÀS 43 DE BALAGUER

ENTREGA DE DORSALS EL DIA DE LA CURSA A PARTIR DE LES 08:00 DEL MATÍ A LA SORTIDA.

Article 2 – Participació

La participació de la cursa és oberta a majors de 14 anys, sense distinció de categoria, edat, sexe o nacionalitat, els menors de 14 anys ho faran amb el seu tutor o pare amb previ autorització.
La participació de la caminada és oberta a tothom  i gratuita, tot i que és obligatori portar el dorsal..
Pel sol fet de participar en el circuit el corredor reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva i eximeix a l’organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació en qualsevol de les proves del circuit.

 

Article3  – Inscripció

La inscripció es pot fer a través de la web dels organitzadors: www.runners.cat o de l’empresa de cronometratge: www.iter5.cat

20 setembre LOW COST              INSCRIPCIÓ  7€           INSCRIPCIÓ + SAMARRETA TÈCNICA   12€

21 setembre a 31 octubre              INSCRIPCIÓ  9€          INSCRIPCIÓ + SAMARRETA TÈCNICA    14€

1 novembre a 6 de novembre       INSCRIPCIÓ 12€         INSCRIPCIÓ + SAMARRETA TÈCNICA    18€ (és possible que l’última setmana no hagi possibilitat de samarreta)

S’informa als atletes que en cas de no disposar de Xip Groc, l’empresa iter5 els hi facilitarà un amb un increment de preu de 2€.

 

Article 4 – Categories CURSA DE 5K  (categoria júnior extra)

– Absoluta: de 14 a 100
Júnior: de 14 a 17 (ambdós inclosos)
– Sènior M/F: de 18 a 44 anys
– Veterans  M/F (de 45 a 100 anys)

Les categories son amb anys complerts i no en curs.

Trofeu als tres primers absoluts i medalla per les categories

REGAL O PREMI PER LA 1ERA BALAGUERINA I 1ER BALAGUERÍ

– En cas de participar algun menor de 14 anys ho ha de fer amb un pare o tutor que es farà responsable en tot moment, a ni vell de classificació entrarà al grup JÚNIOR.

Article 5 – Categories CURSA DE 10K (categoria Veterans B extra)

–Absoluta: de 18 a 100
–Sènior M/F: (de 18 a 44 anys)
– Veterans A  M/F (de 45 a 54 anys)

Veterans B M/F  /(de 55 a 100 anys)

Les categories son amb anys complerts i no en curs.

Trofeu als tres primers absoluts i medalla per les categories

REGAL O PREMI PER LA 1ERA BALAGUERINA I 1ER BALAGUERÍ

Article 6 – REGAL 41 ena edició

– El regal que es donarà als participants de la cursa 2022 és una samarreta tècnica esportiva dissenyada i produïda per l’empresa Logiesport
– Fins els dia 1 de novembre es garanteix talla i entrega el mateix dia de la cursa.
– Els participants de la caminada tenen l’opció d’aconseguir la samarreta per 6€ si fan la inscripció per la web www.itre5.cat.
– Els participants a les curses infantils no tindran samarreta tècnica de regal.

SAMARRETA TÈCNICA, el disseny no es correspon amb el de l'edició 2022  Samarreta tècnica no corresponent a l’edició actual.

Article 7 – Drets d’imatge

Els corredors autoritzen i cedeixen les seves imatges perquè puguin aparèixer publicades a la pàgina web de cada cursa i del circuit, altres pàgines web relacionades o qualsevol altre mitjà de difusió sense cap límit temporal.

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de Runner’s Balaguer Club Esportiu. Aquest fitxer es podrà cedirà a tercers patrocinadors de la cursa per ser utilitzats amb fins comercials.

Les fotografies de la cursa es publicaran a les xarxes socials i es deixarà un àlbum a la web de l’organitzador.

Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot enviar un correu electrònic a josepmaria_marques@hotmail.com

L’ORGANITZACIÓ UTILITZARÀ  fotografies, vídeos per penjar-ho a la web i les xarxes socials, el fet de realitzar la inscripció implica conèixer el reglament de la cursa.

Article 8 – Dubtes

L’any 2021 ja vam iniciar el recorregut desde  al Santuari del Sant Crist, per aquest motiu us informem que la cursa serà preciosa però haurà manca de serveis, com per exemple dutxes i/o serveis al lloc de la cursa, haurà el pavelló molí de l’esquerrà a disposició dels atletes.

Els atletes disposaran d’una assegurança d’accidents per la cursa per cobrir qualsevol incident que succeeixi durant la cursa.

Totes les modificacions que hagin, com per exemple, circuit de la cursa ,‘modificació de categories s’informarà mitjançant la web www.runners.cat

L’organització, podrà demanar el DNI per poder participar a la prova, serà obligatori portar-lo per poder comprovar la identitat.

La cursa està cronometrada per l’empresa iter5, la qual realitza cronometratge amb el xip groc. En cas de no tenir-ne l’empresa donarà l’opció de comprar-lo o de llogar-lo.

 

Article 9 RECORREGUT.

Si no hi ha cap imprevist de climatologia o necessitats de la ciutat, el recorregut estarà penjat a la web amb enllaç a l’aplicació wikiloc.

És important reservar una mica de força pels últims 400 metres, que son pujada cap al santuari.

Tan als 5 com als 10K el recorregut serà majoritàriament d’asfalt, en el cas de la cursa de 5K, 800 metres seran de terra compactada i en la cursa de 10K 2km transcorreran per camí.

Article 10 cancel·lació cursa

Degut a la climatologia, es pot arribar anular la proba esportiva, la qual seria traspassada a una altra data per determinar, tot i això, l’organització farà tot el possible per celebrar-ho el dia 13, encara que hagi vent o pluja, sempre i quan no sigui un perill pels atletes

En cap cas es retornaran els diners de les inscripcions i automàticament es quedarà inscrit per la nova data, en cas de no poder assistir-hi es podrà recollir igual la bossa del corredor.

 

Article 11 Curses Infantils

Es realitzaran tres curses infantils, s’anomenaran i tindran les següents distàncies i edats:

JOVES 1          550 METRES  (ANYS 2014-2015-2016)  plana

JOVES 2        1500 METRES (ANYS 2011-2012-2013)  plana

JOVES 3        2100 METRES (ANYS 2008-2009-2010) final amb pujada

El preu de la inscripció serà de 2€ amb dret a dorsal (obligatori per participar) i beguda

En un principi participaran nens i nenes junts, si degut al nombre d’atletes fos necessari separar-ho l’organització ho farà.

Si algú més petit vol participar ho podrà fer a la categoria Joves1

Premi pels 3 primers classificats/des

 

Article 12

Igual que a totes les curses que organitzen els Runner’s es permet la participació de gossos, degut a la força d’ajuda que exerceixen, no podran disputar pel podi i es demanarà a l’empresa que cronometri que no compatibilitzi per la lliga.

 

Article 13

Els xips de lloguer (blancs) obligatòriament s’han de retornar en finalitzar la prova. Cada xip perdut es cobrarà a raó de 15 € al participant que no el torni. Els propietaris de xip groc hauran de fer-ho constar al moment de fer la inscripció.

 

Article 14 RECLAMACIONS

 

Les reclamacions es podran fer al director de la cursa amb un import de 30 € que es retornarà si aquesta es acceptada. No s’acceptarà cap passada una hora de la finalització de la cursa.

 

Article 15 COVID

Qualsevol modificació, novetat, restricció per part del Departament de Sanitat de la Generalitat es posarà en coneixement dels atletes i s’aplicarà.

 

 

Article 16 VISIBILITAT DEL DORSAL OBLIGATÒRIA

Qui no porti dorsal visible, l’organització podrà aturar-lo per tal de comprovar si està inscrit, en cas de no estar-hi no es permetrà seguir participant.

Article 17 Pàrquing

Haurà un pàrquing al costat de la sortida no vigilat  gratuït, també es pot deixar el vehicle al pavelló molí de l’esquerrà i pujar 600 metres a peu, aquest pavelló estarà a disposició dels atletes pel WC i dutxes.

 

Article 18 CAMINADA.

Aquest any i degut a la bona rebuda de l’any 2019 i 2020 repetirem Caminada la qual es realitzarà pel mateix circuit que la cursa de 5K, l’import de la inscripció serà de 3€ que donarà dret a dorsal i a beguda i menjar a l’arribada.

CIRCUIT

https://ca.wikiloc.com/wikiloc/spatialArtifacts.do?event=setCurrentSpatialArtifact&id=84592722

 

 

Us hi esperem!