Tel. 659 578 658 info@runners.cat

Reglament Mitja Marató 2022

Article 1. Horaris i localització

Les curses es celebraran el diumenge 20 de FEBRER del 2022 amb sortida a les 10:00 hores des de la plaça del mercadal de Balaguer.
Es finalitzaran totes les proves a les 13:00 hores.

Haurà un pàrquing habilitat (Marge esquerra del riu Segre) a només 100 metres de la sortida.

RECOLLIDA DORSALS A BALAGUER

La recollida de dorsals es realitzarà:

  • Divendres dia 18 al Gimnàs Complex Esportiu de Balaguer de 18:00 a 20:00 hores.
  • Diumenge dia 20 a La Plaça Mercadal de Balaguer de 07:30 a 09:15 hores.

RECOLLIDA DORSALS A LLEIDA

Dissabte dia 19 al Centre Comercial DECATHLON LLEIDA de les 16:00 a 19:00 hores.

 

Article 2 – Participació

La participació és oberta a majors de 18 anys, sense distinció de categoria, edat, sexe o nacionalitat a la cursa de 21Km, a la de  10K es podrà participar a partir de 16 anys i a la de 5k a partir de 10 anys,  Tots els menors d’edat que participin en qualsevol de les proves del circuit hauran de presentar una autorització signada pels pares o tutors. Pel sol fet de participar en el circuit el corredor reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva i eximeix a l’organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació en qualsevol de les proves del circuit.

 

Article 3  – Inscripció

Preu inscripcions.

Cursa Dental Balaguer 5&10K

  • Del 1/12/2021 al 31/12/2021 Preu 14€
  • Del 1/01/2022 al 31/01/2022 Preu 15€
  • Del 1/02/2022 al 15/02/2022 Preu 16€

Cursa MITJA MARATÓ CIUTAT DE BALAGUER
Del 1/12/2021 al 31/12/2021   Preu 16€
Del 1/01/2022 al 31/01/2022   Preu 17€
Del 1/02/2022 al 13/02/2022  16€ amb xip propi i 18€ sense xip
Del 14/02/2022 al 18/02/2022  18€ amb xip propi i 20€ sense xip

Última setmana (No s’assegura disponibilitat de samarreta regal)
El lloguer del XIP  +2€
Incidències  5€ (CANVI DE CURSA, O CANVI DE PARTICIPANT)
26 D’AGOST DEL 2021

Termini inscripció.
Termini màxim d’inscripció serà el 15 febrer 2022 o fins arribar a 350 inscrits** a La Mitja i 250 inscrits a la 5&10K.

** MITJA MARATÓ 2022
  • Límit inscrits 350 persones.
  • L’organització amplia a 400  places sense garantir la talla.
  • L’organització amplia a 450 places sense donar medalla finisher ni samarreta tècnica de regal.
  • Si haurà els serveis, assegurança, avituallaments i bossa del corredor, dutxes i serveis mèdics.

El mateix dia de la cursa, haurà 10 dorsals d’incidències, qualsevol incidència a canviar el mateix dia, canvi de 5 a 10k, 21 a 10K, etc tindrà un cost de 5€.
L’organització es guarda l’opció d’allargar el termini si ho creu convenient, en cas de passar aquest  termini, si algú es vol apuntar i encara queden inscripcions lliures el preu serà de 15 € els 10K &5k i 20€ la mitja marató.
No haurà regal commemoratiu
Com realitzar inscripció.
Es podrà realitzar inscripció a través de la web oficial:

www.iter5.cat
www.runners.cat

 

Article 4 – Categories mitja marató 

– Absoluta:  de 16 a 100 anys *

– Sènior M/F: (de 16 a 39 anys)
– Veterans A M/F (de 40 a 49 anys)
– Veterans B M/F (de 50 a 59 anys)
– Màster M/F (més de 60 anys)

– Handbike: de 16 a 100 anys

* La categoria Handbike no puntuarà a la categoria Absoluta.

 

Article 5 – Categories 5 i 10k

– Absoluta:   de 16 a 100 anys
– Sènior M/F: (de 16 a 39 anys)
– Veterans A M/F: de  40 anys a 49
– Veterans B M/F  de 50 anys endavant
– Promoció fins a 15 anys (cursa de 5k)  15 anys inclòs.

 

Article 6 – Premis i regals

Samarreta màniga CURTA  bona qualitat  i regal pels participants a La Mitja.
Els FINISHERS de La Mitja rebran una medalla commemorativa
Per temes logístics, ESTAN GARANTITS les inscripcions fetes fins una setmana abans..

Es donaran premis per categoria, i els atletes que tinguin premi a la classificació general, no tindran premi a la categoria.

 

Article 7 – Drets d’imatge

Els corredors autoritzen i cedeixen les seves imatges perquè puguin aparèixer publicades a la pàgina web de cada cursa i del circuit, altres pàgines web relacionades o qualsevol altre mitjà de difusió sense cap límit temporal.

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de Runner’s Balaguer Club Esportiu. Aquest fitxer es podrà cedirà a tercers patrocinadors de la cursa per ser utilitzats amb fins comercials.

Us informem que  formareu part d’un fitxer de l’empresa ITER 5, encarregada de la gestió del Circuit de Mitges de Ponent,

Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot enviar un correu electrònic a josepmaria_marques@hotmail.com

 

Article 8 – Dubtes

Hi haurà servei de guarda-roba a la Plaça del Mercadal.

Degut a la restriccions de la pandèmia, en cas de voler fer us de dutxes, s’obrirà el pavelló del Moli de l’Esquerrà ubicat a Av. Comte Jaume d’Urgell, 32.

Aquest article es pot veure afectat per les mesures COVID19. Hi ha la possibilitat que la normativa canviï segons ho marqui les autoritats sanitàries.

Els atletes disposaran d’una assegurança d’accidents per la cursa per cobrir qualsevol incident que succeeixi durant la cursa.

Totes les modificacions que hagin, com per exemple, circuit de la cursa ,‘modificació de categories s’informarà mitjançant la web www.runners.cat

L’organització, podrà demanar el DNI per poder participar a la proba, serà obligatori portar-lo per poder comprovar la identitat.

La cursa està cronometrada per l’empresa iter5, la qual realitza cronometratge amb el xip groc. En cas de no tenir-ne l’empresa donarà l’opció de comprar-lo o de llogar-lo.

 

Article 9

Punt reservat a la normativa de la mitja marató en conveni amb les altres mitges maratons de la província de Lleida per tal de realitzar una competició paral·lela. (MM)

 

Article 10

Degut a la climatologia, es pot arribar anular la proba esportiva, la qual seria traspassada a una altra data per determinar, tot i això, l’organització farà tot el possible per celebrar-ho el dia 20, encara que hagi vent o pluja la cursa es realitzarà, sempre i quan no sigui un perill pels atletes.

No es retornarà els diners de les inscripcions per temes logístics amb els regals i els premis, en cas de no celebrar-se, l’organització de cursa realitzarà  una cursa amb posterioritat tan punt tingui l’autorització del Servei Català del Trànsit per fer-ho.

En cas de canvi de dates i si el participant té una altra inscripció (ja feta) en aquella data o algun viatge, examen, etc ja programat anteriorment i justificat es procedirà al retorn dels diners.

 

Article 11

Es premiarà amb 150€ a l’atleta que superi el rècord masculí de la Mitja Marató de 1H04’40”obtinguda per l’atleta Abderrahim El Jaafari.

Es premiarà amb 150€ a l’atleta femenina que superi el rècord femení de la Mitja Marató de 1H23’42” aconseguida per Àngela Castelló.

 

Article 12

Igual que a totes les curses que organitzen els Runner’s es permet la participació de gossos a les curses de 5&10K, degut a la força d’ajuda que exerceixen, no podran disputar pel podi i es demanarà a l’empresa que cronometri que no comptabilitzi per la lliga. Sortiran per la part del darrera sense molestar a la resta d’atletes que els hi poden produir respecte.

 

Article 13

Els xips de lloguer (blancs) obligatòriament s’han de retornar en acabar la prova. Cada xip perdut es cobrarà a raó de 15 € al participant que no el torni. Els propietaris de xip groc hauran de fer-ho constar al moment de fer la inscripció.

 

Article 14. RECLAMACIONS

Les reclamacions es podran fer al director de la cursa amb un import de 30 € que es retornarà si aquesta es acceptada. No s’acceptarà cap passada una hora de la finalització de la cursa.

 

Article 15

Recordem que la Mitja Marató de Balaguer, celebra la seva 32 ena edició.  És una cursa amb molta història i amb moltes ganes per part dels organitzadors de que gaudiu d’una gran diada.

 

Article 16

Calaixos, a l’hora de realitzar la inscripció, s’haurà de posar el temps real que té cada atleta, sense cap ànim d’engany i poder facilitar la sortida de forma ordenada.

Haurà tres calaixos.

ÈLIT i/o CONVIDATS    Dorsals del 1 al 10 (primera línia)

NEGRE        SUB 1H18   O   SUB18-5K     SUB 38’- 10K

VERMELL    SUB 1H14’  O   SUB20-5K     SUB42’ – 10K

 

Article 17

Tots els participants a l’inscriure donen el seu consentiment perquè el RUNNER’S BALAGUER C.E, per si mateix o per terceres entitats, faci ús de les imatges de la prova per a la seva promoció, així com el tractament informàtic amb finalitat exclusivament esportiva, promocional o comercial de les seves dades personals. D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de l’13 de desembre de la protecció de dades personals, el/la participant podrà exercir el seu dret a aquests fitxers amb l’objectiu de rectificar o cancel·lar de formar parcial o total el seu contingut. Per exercir aquest dret, haurà de sol·licitar per escrit al domicili social de RUNNER’S Balaguer (C/ La Plana 95 de Balaguer (Lleida)

Els participants, permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits, com també a la de resultats si acaben la cursa, seguint la normativa establerta.

 

Article 18  

PAUTES SANITARIES A SEGUIR:

A mesura que ens aproximarem a la data de la cursa es modificaran els criteris de les normes de higiene, distància de seguretat, entrega de premis, us instal·lacions, dutxes, etc……   Cada cert temps les autoritats sanitàries canvien protocols i normes i nosaltres com a Mitja ens hi adaptarem tantes vegades com sigui necessari per tal que podeu gaudir de la cursa amb màxima seguretat.

Volem retornar al caliu de la plaça mercadal, tal com ho fèiem abans, volem que ens ajudeu a que sigui un dia fantàstic i us emporteu un bon record de la nostra història ciutat, una cursa de la ciutat gestionada pels RUNNER’S BALAGUER C.E.

Us hi esperem!