Tel. 659 578 658 info@runners.cat

Reglament Mitja Marat贸 2022

Article 1. Horaris i localitzaci贸

Les curses es celebraran el diumenge 20 de FEBRER del 2022 amb sortida a les 10:00 hores des de la pla莽a del mercadal de Balaguer.
Es finalitzaran totes les proves a les 13:00 hores.

Haur脿 un p脿rquing habilitat (Marge esquerra del riu Segre) a nom茅s 100 metres de la sortida.

RECOLLIDA DORSALS A BALAGUER

La recollida de dorsals es realitzar脿:

  • Divendres dia 18 al Gimn脿s Complex Esportiu de Balaguer de 18:00 a 20:00 hores.
  • Diumenge dia 20 a La Pla莽a Mercadal de Balaguer de 07:30 a 09:15 hores.

RECOLLIDA DORSALS A LLEIDA

Dissabte dia 19 al Centre Comercial DECATHLON LLEIDA de les 16:00 a 19:00 hores.

 

Article 2 – Participaci贸

La participaci贸 茅s oberta a majors de 18 anys, sense distinci贸 de categoria, edat, sexe o nacionalitat a la cursa de 21Km, a la de 聽10K es podr脿 participar a partir de 16 anys i a la de 5k a partir de 10 anys, 聽Tots els menors d鈥檈dat que participin en qualsevol de les proves del circuit hauran de presentar una autoritzaci贸 signada pels pares o tutors. Pel sol fet de participar en el circuit el corredor reconeix estar en perfectes condicions f铆siques per a la pr脿ctica esportiva i eximeix a l鈥檕rganitzaci贸 de qualsevol problema f铆sic que pugui patir durant la participaci贸 en qualsevol de les proves del circuit.

 

Article 3聽 – Inscripci贸

Preu inscripcions.

Cursa Dental Balaguer 5&10K

  • Del 1/12/2021 al 31/12/2021 Preu 14鈧
  • Del 1/01/2022 al 31/01/2022 Preu 15鈧
  • Del 1/02/2022 al 15/02/2022 Preu 16鈧

Cursa MITJA MARAT脫 CIUTAT DE BALAGUER
Del 1/12/2021 al 31/12/2021聽聽 Preu 16鈧
Del 1/01/2022 al 31/01/2022聽聽 Preu 17鈧
Del 1/02/2022 al 13/02/2022聽 16鈧 amb xip propi i聽18鈧 sense xip
Del 14/02/2022 al 18/02/2022聽 18鈧 amb xip propi i 20鈧 sense xip

脷ltima setmana (No s鈥檃ssegura disponibilitat de samarreta regal)
El lloguer del XIP聽 +2鈧
Incid猫ncies聽 5鈧 (CANVI DE CURSA, O CANVI DE PARTICIPANT)
26 D鈥橝GOST DEL 2021

Termini inscripci贸.
Termini m脿xim d鈥檌nscripci贸 ser脿 el 15 febrer 2022 o fins arribar a 350 inscrits** a La Mitja i 250 inscrits a la 5&10K.

** MITJA MARAT脫 2022
  • L铆mit inscrits 350 persones.
  • L’organitzaci贸 amplia a 400聽聽places sense garantir la talla.
  • L’organitzaci贸 amplia a 450聽places sense donar medalla finisher ni samarreta t猫cnica de regal.
  • Si haur脿 els serveis, asseguran莽a, avituallaments i bossa del corredor, dutxes i serveis m猫dics.

El mateix dia de la cursa, haur脿 10 dorsals d鈥檌ncid猫ncies, qualsevol incid猫ncia a canviar el mateix dia, canvi de 5 a 10k, 21 a 10K, etc tindr脿 un cost de 5鈧.
L鈥檕rganitzaci贸 es guarda l鈥檕pci贸 d鈥檃llargar el termini si ho creu convenient, en cas de passar aquest聽 termini, si alg煤 es vol apuntar i encara queden inscripcions lliures el preu ser脿 de 15 鈧 els 10K聽&5k i 20鈧 la mitja marat贸.
No haur脿 regal commemoratiu
Com realitzar inscripci贸.
Es podr脿 realitzar inscripci贸 a trav茅s de la web oficial:

www.iter5.cat
www.runners.cat

Article 4 鈥 Categories mitja marat贸聽

– Absoluta:聽 de 16 a 100 anys *

– S猫nior M/F: (de 16 a 39 anys)
– Veterans A M/F (de 40 a 49 anys)
– Veterans B M/F (de 50 a 59 anys)
– M脿ster M/F (m茅s de 60 anys)

– Handbike: de 16 a 100 anys

* La categoria Handbike no puntuar脿 a la categoria Absoluta.

 

Article 5聽–聽Categories 5 i 10k

– Absoluta:聽聽 de 16 a 100 anys
– S猫nior M/F: (de 16 a 39 anys)
– Veterans A M/F: de 聽40 anys a 49
– Veterans B M/F聽 de 50 anys endavant
– Promoci贸 fins a 15 anys (cursa de 5k)聽 15 anys incl貌s.

 

Article 6 鈥 Premis i regals

Samarreta m脿niga CURTA聽 bona qualitat聽 i regal pels participants a La Mitja.
Els FINISHERS de La Mitja rebran una medalla commemorativa
Per temes log铆stics, ESTAN GARANTITS les inscripcions fetes fins una setmana abans..

Es donaran premis per categoria, i els atletes que tinguin premi a la classificaci贸 general, no tindran premi a la categoria.

 

Article 7 – Drets d鈥檌matge

Els corredors autoritzen i cedeixen les seves imatges perqu猫 puguin apar猫ixer publicades a la p脿gina web de cada cursa i del circuit, altres p脿gines web relacionades o qualsevol altre mitj脿 de difusi贸 sense cap l铆mit temporal.

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecci贸 de Dades de Car脿cter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de Runner鈥檚 Balaguer Club Esportiu. Aquest fitxer es podr脿 cedir脿 a tercers patrocinadors de la cursa per ser utilitzats amb fins comercials.

Us informem que聽 formareu part d鈥檜n fitxer de l鈥檈mpresa ITER 5, encarregada de la gesti贸 del Circuit de Mitges de Ponent,

Si desitja exercir els drets d鈥檃cc茅s, rectificaci贸, cancel路laci贸 o oposici贸 pot enviar un correu electr貌nic a josepmaria_marques@hotmail.com

 

Article 8 – Dubtes

Hi haur脿 servei de guarda-roba a la Pla莽a del Mercadal.

Degut a la restriccions de la pand猫mia, en cas de voler fer us de dutxes, s’obrir脿 el pavell贸 del Moli de l’Esquerr脿 ubicat a Av. Comte Jaume d’Urgell, 32.

Aquest article es pot veure afectat per les mesures COVID19. Hi ha la possibilitat que la normativa canvi茂 segons ho marqui les autoritats sanit脿ries.

Els atletes disposaran d鈥檜na asseguran莽a d鈥檃ccidents per la cursa per cobrir qualsevol incident que succeeixi durant la cursa.

Totes les modificacions que hagin, com per exemple, circuit de la cursa ,鈥榤odificaci贸 de categories s鈥檌nformar脿 mitjan莽ant la web聽www.runners.cat

L鈥檕rganitzaci贸, podr脿 demanar el DNI per poder participar a la proba, ser脿 obligatori portar-lo per poder comprovar la identitat.

La cursa est脿 cronometrada per l鈥檈mpresa iter5, la qual realitza cronometratge amb el xip groc. En cas de no tenir-ne l鈥檈mpresa donar脿 l鈥檕pci贸 de comprar-lo o de llogar-lo.

 

Article 9

Punt reservat a la normativa de la mitja marat贸 en conveni amb les altres mitges maratons de la prov铆ncia de Lleida per tal de realitzar una competici贸 paral路lela. (MM)

 

Article 10

Degut a la climatologia, es pot arribar anular la proba esportiva, la qual seria traspassada a una altra data per determinar, tot i aix貌, l鈥檕rganitzaci贸 far脿 tot el possible per celebrar-ho el dia 20, encara que hagi vent o pluja la cursa es realitzar脿, sempre i quan no sigui un perill pels atletes.

No es retornar脿 els diners de les inscripcions per temes log铆stics amb els regals i els premis, en cas de no celebrar-se, l鈥檕rganitzaci贸 de cursa realitzar脿聽 una cursa amb posterioritat tan punt tingui l鈥檃utoritzaci贸 del Servei Catal脿 del Tr脿nsit per fer-ho.

En cas de canvi de dates i si el participant t茅 una altra inscripci贸 (ja feta) en aquella data o algun viatge, examen, etc ja programat anteriorment i justificat es procedir脿 al retorn dels diners.

 

Article 11

Es premiar脿 amb 150鈧 a l鈥檃tleta que superi el r猫cord mascul铆 de la Mitja Marat贸 de 1H04鈥40鈥漮btinguda per l鈥檃tleta Abderrahim El Jaafari.

Es premiar脿 amb 150鈧 a l鈥檃tleta femenina que superi el r猫cord femen铆 de la Mitja Marat贸 de 1H23鈥42鈥 aconseguida per 脌ngela Castell贸.

 

Article 12

Igual que a totes les curses que organitzen els Runner鈥檚 es permet la participaci贸 de gossos a les curses de 5&10K, degut a la for莽a d鈥檃juda que exerceixen, no podran disputar pel podi i es demanar脿 a l鈥檈mpresa que cronometri que no comptabilitzi per la lliga. Sortiran per la part del darrera sense molestar a la resta d鈥檃tletes que els hi poden produir respecte.

 

Article 13

Els xips de lloguer (blancs) obligat貌riament s鈥檋an de retornar en acabar la prova. Cada xip perdut es cobrar脿 a ra贸 de 15 鈧 al participant que no el torni. Els propietaris de xip groc hauran de fer-ho constar al moment de fer la inscripci贸.

 

Article 14. RECLAMACIONS

Les reclamacions es podran fer al director de la cursa amb un import de 30 鈧 que es retornar脿 si aquesta es acceptada. No s鈥檃cceptar脿 cap passada una hora de la finalitzaci贸 de la cursa.

 

Article 15

Recordem que la Mitja Marat贸 de Balaguer, celebra la seva 32 ena edici贸.聽 脡s una cursa amb molta hist貌ria i amb moltes ganes per part dels organitzadors de que gaudiu d鈥檜na gran diada.

 

Article 16

Calaixos, a l鈥檋ora de realitzar la inscripci贸, s鈥檋aur脿 de posar el temps real que t茅 cada atleta, sense cap 脿nim d鈥檈ngany i poder facilitar la sortida de forma ordenada.

Haur脿 tres calaixos.

脠LIT i/o CONVIDATS聽聽聽 Dorsals del 1 al 10 (primera l铆nia)

NEGRE聽聽聽聽 聽聽聽SUB 1H18聽 聽O聽聽 SUB18-5K聽 聽聽聽SUB 38鈥- 10K

VERMELL 聽聽聽SUB 1H14鈥櫬 O聽聽 SUB20-5K聽聽聽聽 SUB42鈥 – 10K

Article 17

Tots els participants a l’inscriure donen el seu consentiment perqu猫 el RUNNER鈥橲 BALAGUER C.E, per si mateix o per terceres entitats, faci 煤s de les imatges de la prova per a la seva promoci贸, aix铆 com el tractament inform脿tic amb finalitat exclusivament esportiva, promocional o comercial de les seves dades personals. D’acord amb el que estableix la Llei Org脿nica 15/1999 de l’13 de desembre de la protecci贸 de dades personals, el/la participant podr脿 exercir el seu dret a aquests fitxers amb l’objectiu de rectificar o cancel路lar de formar parcial o total el seu contingut. Per exercir aquest dret, haur脿 de sol路licitar per escrit al domicili social de RUNNER鈥橲 Balaguer (C/ La Plana 95 de Balaguer (Lleida)

Els participants, permeten expl铆citament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits, com tamb茅 a la de resultats si acaben la cursa, seguint la normativa establerta.

Article 18聽聽

PAUTES SANITARIES A SEGUIR:

A mesura que ens aproximarem a la data de la cursa es modificaran els criteris de les normes de higiene, dist脿ncia de seguretat, entrega de premis, us instal路lacions, dutxes, etc……聽聽 Cada cert temps les autoritats sanit脿ries canvien protocols i normes i nosaltres com a Mitja ens hi adaptarem tantes vegades com sigui necessari per tal que podeu gaudir de la cursa amb m脿xima seguretat.

Volem retornar al caliu de la pla莽a mercadal, tal com ho f猫iem abans, volem que ens ajudeu a que sigui un dia fant脿stic i us emporteu un bon record de la nostra hist貌ria ciutat, una cursa de la ciutat gestionada pels RUNNER鈥橲 BALAGUER C.E.

Us hi esperem!