Tel. 659 578 658 info@runners.cat

Reglament Mitja Marató 2021

Reglament  Mitja Marató 2021

Article 1. Horaris i localització

Les curses es celebraran el diumenge 26 de SETEMBRE del 2021 amb sortida a les 09:30 hores desde la plaça del mercadal de Balaguer.
Es finalitzaran totes les proves a les 13:00 hores.
Haurà un pàrquing habilitat (Marge esquerra del riu segre) a només 100 metres de la sortida.

RECOLLIDA DORSALS

  • Dia 25. Decathlon Lleida de 10:30 a 13:30 i de 16:00 a 19:00
  • Dia 26. Plaça mercadal de Balaguer (enfront Ajuntament) en cas de mal temps es realitzarà a l’escola Àngel Guimerà de 08:00 a 09:00.

S’aconsella recollir el dorsal durant el dia 25 per evitar cues el dia de la cursa.

Article 2 – Participació

La participació és oberta a majors de 18 anys, sense distinció de categoria, edat, sexe o nacionalitat a la cursa de 21Km, a la de 10K es podrà participar a partir de 16 anys i a la de 5k a partir de 10 anys, Tots els menors d’edat que participin en qualsevol de les proves del circuit hauran de presentar una autorització signada pels pares o tutors. Pel sol fet de participar en el circuit el corredor reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva i eximeix a l’organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació en qualsevol de les proves del circuit.

Article3  – Inscripció

Preu inscripcions:

Cursa Dental Balaguer 5&10K
– 15 JULIOL LOW COST (24 HORES) 8€ +2 xip
– PREUS 5-10K 11/7 AL 1/8 10€ +2 xip talla garantida
– PREUS 5-10K 2/8 AL 26/8 11€ +2 xip talla garantida
– PREUS 5-10K 27/8 AL 15/9 12€ +2 xip
– PREUS 5-10K 16/9 AL 20/9 14€ +2 xip
– Última setmana 16€ (No s’assegura disponibilitat de samarreta regal)

Cursa MITJA MARATÓ CIUTAT DE BALAGUER
– 15 JULIOL LOW COST (24 HORES) 10€ +2 xip
– PREUS 21K 11/7 AL 1/8 13€ +2xip talla garantida
– PREUS 21k 2/8 AL 26/8 14€ +2xip talla garantida
– PREUS 21k 27/8 AL 15/9 15€ +2xip
– PREUS 21k 16/9 AL 20/9 16€ +2xip
– Última setmana 18€ (No s’assegura disponibilitat de samarreta regal)

El lloguer del XIP +2€
Incidencies 5€ (CANVI DE CURSA, O CANVI DE PARTICIPANT)
26 D’AGOST DEL 2021

Termini inscripció.

Termini màxim d’inscripció será el 19 setembre 2021 o fins arribar a 400 inscrits.
El mateix dia de la cursa, haurà 30 dorsals d’incidències, qualsevol incidència a canviar el mateix dia, canvi de 5 a 10k, 21 a 10K, etc tindrà un cost de 5€.

L’organització es guarda l’opció d’allargar el termini si ho creu convenient, en cas de pasar aquest termini, si algú es vol apuntar i encara queden inscripcions lliures el preu serà de 15 € els 10K &5k i 20€ la mitja marató.
No haurà regal commemoratiu
Com realitzar inscripció.
Es podrá realitzar inscripció a través de la web oficial:

www.iter5.cat
www.runners.cat

Article 4 – Categories mitja marató

– Absoluta:  de 16 a 100
– Sènior M/F: (de 16 a 39 anys)
– Veterans A M/F (de 40 a 49 anys)
– Veterans B M/F (de 50 a 59 anys)
– Màster M/F (més de 60 anys)
– Categoria especial (cadira rodes i handbike)

Article 5 – Categories 5 i 10k

– Absoluta:   de 16 a 100 anys
– Sènior M/F: (de 16 a 39 anys)
– Veterans A M/F: de  40 anys a 49
– Veterans B M/F  de 50 anys endavant
– Promoció fins a 15 anys (cursa de 5k)  15 anys inclòs.

Article 6 – Premis i regals

Samarreta màniga CURTA bona qualitat i regal pels participants a La Mitja.
Per temes logístics, ESTAN GARANTITS les inscripcions fetes fins una setmana abans..
Es donaran premis per categoria, i els atletes que tinguin premi a la classificació general, no tindran premi a la categoria.

Article 7 – Drets d’imatge

Els corredors autoritzen i cedeixen les seves imatges perquè puguin aparèixer publicades a la pàgina web de cada cursa i del circuit, altres pàgines web relacionades o qualsevol altre mitjà de difusió sense cap límit temporal.
En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de Runner’s Balaguer Club Esportiu. Aquest fitxer es podrà cedirà a tercers patrocinadors de la cursa per ser utilitzats amb fins comercials.
Us informem que formareu part d’un fitxer de l’empresa ITER 5, encarregada de la gestió del Circuit de Mitges de Ponent,

Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació o oposició pot enviar un correu electrònic a josepmaria_marques@hotmail.com

Article 8 – Dubtes

Haurà servei de guarda-roba, dutxes i vestidors al servei de l’atleta, es disposarà d’avituallaments reglamentaris durant tota la cursa. En un primer moment, queda com a ubicació de vestidors, guarda-roba, ditxes, entrega de dorsals, l’escola de Balaguer, Àngel Guimerà, situat al carrer amb el mateix nom.
Aquest article es pot veure afectat per les mesures COVID19. Hi ha la possibilitat que la normativa canviï segons ho marqui les autoritats sanitàries.

Els atletes disposaran d’una assegurança d’accidents per la cursa per cobrir qualsevol incident que succeeixi durant la cursa.

Totes les modificacions que hagin, com per exemple, circuit de la cursa ,‘modificació de categories s’informarà mitjançant la web www.runners.cat

L’organització, podrà demanar el DNI per poder participar a la proba, serà obligatori portar-lo per poder comprovar la identitat.

La cursa està cronometrada per l’empresa iter5, la qual realitza cronometratge amb el xip groc. En cas de no tenir-ne l’empresa donarà l’opció de comprar-lo o de llogar-lo.

Article 9

Punt reservat a la normativa de la mitja marató en conveni amb les altres mitges maratons de la província de Lleida per tal de realitzar una competició paral.lela. (MM)

Article 10

Degut a la climatologia, es pot arribar anular la proba esportiva, la qual seria traspassada a una altra data per determinar, tot i això, l’organització farà tot el possible per celebrar-ho el dia 26, encara que hagi vent o pluja, sempre i quan no sigui un perill pels atletes.
No es retornarà els diners de les inscripcions per temes logístics amb els regals i els premis, en cas de no celebrar-se, l’organització de cursa realitzarà una cursa amb posterioritat tan punt tingui l’autorització del Servei Català del Trànsit per fer-ho, en cas de que la nova data que es posaria (abans de 6 mesos) no sigui d’interés del participant, es farà la devolució dels diners.

Article 11

Es premiarà amb 150€ a l’atleta que superi el rècord masculí de la Mitja Marató de 1H04’40”obtinguda per l’atleta Abderrahim El Jaafari.
Es premiarà amb 150€ a l’atleta femenina que superi el récord femení de la Mitja Marató de 1H23’42” aconseguida per Àngela Castelló.

Article 12

Igual que a totes les curses que organitzen els Runner’s es permet la participació de gossos, degut a la força d’ajuda que exerceixen, no podran disputar pel podi i es demanarà a l’empresa que cronometri que no comptabilitzi per la lliga. Sortiran per la part del darrera sense molestar a la resta d’atletes que els hi poden produir respecte.

Article 13

Els xips de lloguer (blancs) obligatòriament s’han de retornar en acabar la prova. Cada xip perdut es cobrarà a raó de 15 € al participant que no el torni. Els propietaris de xip groc hauran de fer-ho constar al moment de fer la inscripció.

Article 14

. RECLAMACIONS

Les reclamacions es podran fer al director de la cursa amb un import de 30 € que es retornarà si aquesta es acceptada. No s’acceptarà cap passada una hora de la finalització de la cursa.

Article 15

Recordem que la Mitja Marató de Balaguer, celebra la seva 33ena edició. És una cursa amb molta història i amb moltes ganes per part dels organitzadors de que gaudiu d’una gran diada.

Article 16.

Calaixos, a l’hora de realitzar la inscripció, s’haurà de posar el temps real que té cada atleta, sense cap ànim d’engany i poder facilitar la sortida de forma ordenada.
Haurà tres calaixos.
NEGRE       SUB 1H18      SUB18-5K          SUB 38’- 10K
VERMELL SUB 1H14’     SUB20-5K         SUB42’ – 10K

Article 17

Tots els participants a l’inscriure donen el seu consentiment perquè el RUNNER’S BALAGUER C.E, per si mateix o per terceres entitats, faci ús de les imatges de la prova per a la seva promoció, així com el tractament informàtic amb finalitat exclusivament esportiva, promocional o comercial de les seves dades personals. D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de l’13 de desembre de la protecció de dades personals, el/la participant podrà exercir el seu dret a aquests fitxers amb l’objectiu de rectificar o cancel•lar de formar parcial o total el seu contingut. Per exercir aquest dret, haurà de sol•licitar per escrit al domicili social de RUNNER’S Balaguer (C/ La Plana 95 de Balaguer (Lleida)

Els participants, permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits, com també a la de resultats si acaben la cursa, seguint la normativa establerta.

Article 18

PAUTES SANITARIES A SEGUIR:

A mesura que ens aproximarem a la data de la cursa es modificaran els criteris de les normes de higiene, distància de seguretat, entrega de premis, us instal.lacions, dutxes, etc…… Cada cert temps les autoritats sanitàries canvien protocols i normes i nosaltres com a Mitja ens hi adaptarem tantes vegades com siguinecessari per tal que podeu gaudir de la cursa amb màxima seguretat.

És obligatori entrar a la zona de sortida amb mascareta i amb una temperatura inferior a 37’2 graus.
L’organització realitzarà control abans d’entrar als calaixos de sortida.
En tot moment és obligatori portar la mascareta fins al cap de 50 metres passada la línia de sortida.
A l’arribada es tornarà a posar la mascareta.
Un cop al calaix de sortida s’ha de guardar la distància de seguretat.
Qualsevol persona que no compleixi aquestes indicacions serà convidada a sortir del calaix.

Volem retornar al caliu de la plaça mercadal, tal com ho feiem abans, volem que ens ajudeu a que sigui un dia fantàstic i us emporteu un bon record de la nostra història ciutat, una cursa de la ciutat gestionada pels RUNNER’S BALAGUER C.E.

Us hi esperem!