Runner's Balaguer Club Esports Balaguer Lleida
Reglament XXXVI cursa popular “Sant crist de Balaguer” 5K i 10K 9 DE NOVEMBRE 2019

SORTIDA DE LA CAMINADA: 16:15 HORES. NO COMPETITIVA

SORTIDA DE LA CURSA 5k I 10k: 16:30 HORES.

La cursa és oberta a tothom i el fet d'inscriure's o participar representa la total acceptació i respecte a aquest reglament.
La seva interpretació i tot allò que no queda expressament regulat, serà decidit per l'organització.
L’edat mínima per poder participar a la cursa de 5k serà pels qui tinguin ja fets els 12 anys, sempre apuntats juntament amb un tutor i autorització dels pares.
Per poder participar a la cursa de 10K s’ha d’haver complert 16 anys, apuntar-se amb prèvia autorització de tutor o pares..


A tots els participants de la cursa de 5km i 10km se´ls hi entregarà una samarreta tècnica i una bossa del corredor.

És obligatòri portar el dorsal ben visible a la part frontal de la samarreta. La manipulació d'aquest és motiu de desqualificació i s’informarà a iter5 i a Championchip.
Els atletes sense dorsal, no podran ni sortir, ni entrar a meta. Personal de l'organització s'encarregaran d'aplicar aquesta normativa.

L'organització demanarà DNI o similar per comprobar la identitat i edat de l'atleta al recollir el dorsal. En cas de que la persona que s'inscriu finalment no pugui participar en la proba l'organització no farà cap devolució o canvi.

Hi hauran els següents serveis: Carpa de trobada de voluntaris a les 14:00 hores al pòdium, dutxes i vestuaris, dorsal, bossa de corredor, assegurança, avituallament d'arribada i guarda-roba. Les dutxes i els vestuaris estaran situats a 50 metres de la sortida (Molí de l'Esquerrà).

La participació a la cursa està sota la responsabilitat i propi risc dels/les participants. Els/les participants en el moment de la seva inscripció, manifesten trobar-se físicament aptes per a la cursa. L'organització declina tota responsabilitat dels danys dels participants puguin ocasionar durant la prova, ocasionar-se ell/es mateixes o derivar de ells/es a tercers/es. L'organització disposa d'assegurança.

Tot participant ha de donar el seu consentiment per a que el club d´Atletisme Runner's Balaguer Club Esportiu, per si mateix, o per terceres entitats, faci ús de les imatges de la cursa per a la seva promoció, així com el tractament informàtic amb finalitat exclusivament esportiva, promocional o comercial de les seves dades personals. D'acord amb el que estableix la llei orgànica 15/1999 del 13 de Desembre de la protecció de dades personals, el participant podrà exercir el seu dret a aquest fitxers amb l´objectiu de rectificar o cancel·lar de forma parcial o total el seu contingut. Per exercir aquest dret, haurà de sol·licitar-ho al domicili social de Runner's Balaguer Club Esportiu. Carrer la Plana, nº95 de Balaguer.

Les reclamacions per accidents s'acceptaran exclusivament fins a les 23:59h del mateix dia de la cursa, via e-mail a [email protected]

L'organització es reserva el dret a canviar la data o recorregut, o a cancel·lar l'esdeveniment, sense que existeixi dret a reclamar cap compensació per part dels inscrits, i es reserva el dret a ampliar el període d´inscripció a la cursa, per a qualsevol dels col·lectius participants si així ho considera oportú.

Per inscriure's:
- Internet: www.runners.cat o www.iter5.cat, preu cursa popular 5k  
- Presencialment: Pots apuntar-te a la cursa a uns dels principals col.laboradors de la cursa, ASSESSORIA VILARDELL, situada la carrer Urgell 76 baixos de Balaguer.
PREMIS PER CATEGORIES.
MASCUÍ I FEMENÍ 10K
SÈNIOR________________ 1979-2002
VETERANS A_____________ 1970-1978
VETERANS B_____________ 1919-1969

PREMIS PER CATEGORIES.
MASCULÍ I FEMENÍ 5K
SÈNIOR________________ 1979-2002
VETERANS A_____________ 1970-1978
VETERANS B_____________ 1919-1969
PROMOCIÓ_______________ menors de 16 anys (de 10 a 15 anys)
- Si s'obté premi a la general, no s'obtindrà al de categoria.

Entrega de Dorsals, samarretes i bossa del corredor de Cursa Popular:
El dia abans, 8 de novembre, de 18:00 a 20:00 hores i el mateix dia de la cursa de 15:00 a 16:00 hores al pavelló Molí de l’esquerrà.

Guarda-roba:
Servei de guarda-roba 1 hora abans de la cursa. L’organització no es farà responsable dels objectes guardats i es compromet a vetllar per ells.

PREMI ESPECIAL DE 100€ Qui superi la marca de l’atleta de l’HINACO Monzón, Iván Espílez. 31’58” als 10K

CAMINADA:
PREU: GRATUITA, inscripcions a www.iter5.cat
SAMARRETES:
ES GARANTEIXEN TALLES DE LES SAMARRETES LES INSCRIPCIONS FETES ABANS DEL DIA 25 D’OCTUBRE.