Reglament VILLART Mitja Marató 2019

Article 1. Horaris i localització

Les curses es celebraran el diumenge 17 de febrer del 2019 amb sortida a les 10:30 hores, a la plaça del mercadal de Balaguer.  
Es finalitzaran totes les proves a les 13:00 hores.

Haurà un pàrquing habilitat (Marge esquerra del riu segre) a només 100 metres de la sortida.

La recollida de pitralls es realitzarà el dissabte 16 de febrer de 17:00 a 20:00 al pavelló de l’escola pública, Àngel Guimerà, on tambè  estarà situada la fira del corredor, tambè es podrá recollir els pitralls el diumenge dia 17, de 08:30 a 10:00 hores.Article 2 - Participació
La participació és oberta a majors de 18 anys, sense distinció de categoria, edat, sexe o nacionalitat a la cursa de 21Km, a la cursa de de 10K es podrà participar a partir de 16 anys, a la cursa de 5K es podrà participar a partir de 12 anys.
Tots els menors d’edat que participin en qualsevol de les proves del circuit hauran de presentar una autorització signada pels pares o tutors.
Pel sol fet de participar en el circuit el corredor reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva i eximeix a l’organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació en qualsevol de les proves del circuit

Article3  - Inscripció
Preu inscripcions.

21 I 22  DE DESEMBRE LOW COST els primers 200 inscrits,  PREU 12€

23 de DESEMBRE A 9 de FEBRER 2019 i FINS  300 inscrits 15€ i TRIAR entre  samarreta 42K o

Xaleco TUGA

23 de DESEMBRE A 9 DE FEBRER 2019 i més de 300 inscrits 15€ i obsequi Samarreta 42k

10 de febrer a 15 de febrer 18€ o més de 500 inscrits si hi ha possibilitat d’acceptació

El lloguer del XIP  +2€

Incidencies  5€

Talla garantida fins el 13 de gener del 2019


Termini inscripció. 
Termini màxim d’inscripció será el 15 de febrer o fins arribar a 700 inscrits.

El mateix dia de la cursa, haurà 30 dorsals d’incidències, qualsevol incidència a canviar el mateix dia, canvi de 5 a 10k, 21 a 10K, etc tindrà un cost de 5€.

L’organització es guarda l’opció d’allargar el termini si ho creu convenient, en cas de pasar aquest  termini, si algú es vol apuntar i encara queden inscripcions lliures el preu serà de 15 € els 10K &5k i 20€ la mitja marató.
No haurà regal commemoratiu
Com realitzar inscripció.
Es podrá realitzar inscripció a través de la web oficial:

www.iter5.cat
www.runners.cat

Article 4 – Categories mitja marató 
- Absoluta:  de 16 a 100

- Sènior M/F: (de 16 a 39 anys)
- Veterans A M/F (de 40 a 49 anys)
- Veterans B M/F (de 50 a 59 anys)
- Màster M/F (més de 60 anys) 

Article 5 - Categories 5 i 10k
- Absoluta:   de 16 a 100 anys

- Veterans A M/F: de  40 anys a 49

  • Veterans B M/F  de 50 anys endavant
    - Promoció fins a 15 anys (cursa de 5k)

Article 6 – Premis i regals 
Els primers 300 inscrits a la cursa de 5,10 o 21 tindran l’opció de triar entre una armilla marca TUGA  o una samarreta màniga llarga marca 42K.

A partir dels 300 inscrits el regal de la cursa serà una samarreta de màniga llarga marca 42K

Per temes logístics, ESTAN GARANTITS 500 regals.

Es donaran premis per categoria, i els atletes que tinguin premi a la classificació general, no tindran premi a la categoria.

Article 7 - Drets d’imatge
Els corredors autoritzen i cedeixen les seves imatges perquè puguin aparèixer publicades a la pàgina web de cada cursa i del circuit, altres pàgines web relacionades o qualsevol altre mitjà de difusió sense cap límit temporal. 

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de Runner’s Balaguer Club Esportiu. Aquest fitxer es podrà cedirà a tercers patrocinadors de la cursa per ser utilitzats amb fins comercials.

Us informem que  formareu part d’un fitxer de l’empresa ITER 5, encarregada de la gestió del Circuit de Mitges de Ponent,

 

Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot enviar un correu electrònic a [email protected]

Article 8 - Dubtes
Haurà servei de guarda-roba, dutxes i vestidors al servei de l’atleta,  es disposarà d’avituallaments reglamentaris durant tota la cursa.  En un primer moment, queda com a ubicació de vestidors, guarda-roba, ditxes, entrega de dorsals, l’escola de Balaguer, Àngel Guimerà, situat al carrer amb el mateix nom.

Els atletes disposaran d’una assegurança d’accidents per la cursa per cobrir qualsevol incident que succeeixi durant la cursa.

Totes les modificacions que hagin, com per exemple, circuit de la cursa ,‘modificació de categories s’informarà mitjançant la web www.runners.cat

L’organització, podrà demanar el DNI per poder participar a la proba, serà obligatori portar-lo per poder comprovar la identitat.

La cursa està cronometrada per l’empresa iter5, la qual realitza cronometratge amb el xip groc. En cas de no tenir-ne l’empresa donarà l’opció de comprar-lo o de llogar-lo.

Article 9 - Punt reservat a la normativa de la mitja marató en conveni amb les altres mitges maratons de la província de Lleida per tal de realitzar una competició paral.lela. (MM)

 

Article 10. Degut a la climatologia, es pot arribar anular la proba esportiva, la qual seria traspassada a una altra data per determinar, tot i això, l’organització farà tot el possible per celebrar-ho el dia 18, encara que hagi vent o pluja, sempre i quan no sigui un perill pels atletes.

No es retornarà els diners de les inscripcions per temes logístics amb els regals i els premis, en cas de no celebrar-se, l’organització de cursa realitzarà  una cursa amb posterioritat tan punt tingui l’autorització del Servei Català del Trànsit per fer-ho

 

Article 11. Es premiarà amb 250€ a l’atleta que superi el record de la Mitja Marató de 1H04’ obtinguda per l’atleta Abderrahim El Jaafari.

 

Article 12. Igual que a totes les curses que organitzen els Runner’s es permet la participació de gossos, degut a la força d’ajuda que exerceixen, no podran disputar pel podi i es demanarà a l’empresa que cronometri que no comptabilitzi per la lliga.

Article 13. Els xips de lloguer (blancs) obligatòriament s’han de retornar en acabar la prova. Cada xip perdut es cobrarà a raó de 15 € al participant que no el tornin. Els propietaris de xip groc hauran de fer-ho constar al moment de fer la inscripció.

Article 14. RECLAMACIONS

Les reclamacions es podran fer al director de la cursa amb un import de 30 € que es retornarà si aquesta es acceptada. No s’acceptarà cap passada una hora de la finalització de la cursa.

Article 15.

Recordem que la Mitja Marató de Balaguer, celebra la seva 31 ena edició.  És una cursa amb molta història i amb moltes ganes per part dels organitzadors de que gaudiu d’una gran diada.

 

Volem retornar al caliu de la plaça mercadal, tal com ho feiem abans, volem que ens ajudeu a que sigui un dia fantàstic i us emporteu un bon record de la nostra història ciutat, una cursa de la ciutat gestionada pels RUNNER’S BALAGUER C.E.  

 

Us hi esperem!