Runner's Balaguer Club Esports Balaguer Lleida

La Cursa serà el dia 4 de Novembre del 2018 a les 10:30 dins del programa d’actes de l’Ajuntament de Balaguer.

La cursa és oberta a tothom i el fet d'inscriure's o participar representa la total acceptació i respecte a aquest reglament. La seva interpretació i tot allò que no queda expressament regulat, serà decidit per l'organització. L’edat mínima a la cursa de 5k serà pels nascuts l’any 2008 i per la cursa de 10k, l'edat mínima serà 18 anys.

 

HORARI

La sortida de la cursa serà a les 10:30 h. La distància a recórrer en la categoria absoluta serà de 5 km i 10km.

CAMINADA:  sortirà a les 10:20 i no serà competitiva.  Serà gratuïta i a través de la web es podrà obtar a regal per un import de 7€.

 

OBSEQUI

A tots els participants de la cursa de 5km i 10km se´ls hi entregarà una samarreta tècnica o un xaleco tècnic i una bossa del corredor.


 

És obligatòri portar el dorsal ben visible a la part frontal de la samarreta. La manipulació d'aquest és motiu de desqualificació i s’informarà a iter5 i a Championchip.

Els atletes sense dorsal, no podran ni sortir, ni entrar a meta.

Personal de l'organització s'encarregaran d'aplicar aquesta normativa.

En cas de que a l’entrada a meta l’atleta no porti el dorsal, però pugui demostrar que li ha caigut, el xip li marcarà la classificació.

L'organització demanarà DNI o similar per comprobar la identitat i edat de l'atleta al recollir el dorsal. En cas de que la persona que s'inscriu finalment no pugui participar en la proba l'organització no farà cap devolució o canvi.

 

SERVEIS

Hi hauran els següents serveis: Carpa de trobada de voluntaris a les 9:00 hores al pòdium, dutxes i vestuaris, dorsal, bossa de corredor, assegurança, avituallament d'arribada i guarda-roba. Les dutxes i els vestuaris estaran situats a l’arribada a meta (Molí de l'Esquerrà).

 

La participació a la cursa està sota la responsabilitat i propi risc dels/les participants. Els/les participants en el moment de la seva inscripció, manifesten trobar-se físicament aptes per a la cursa. L'organització declina tota responsabilitat dels danys dels participants puguin ocasionar durant la prova, ocasionar-se ell/es mateixes o derivar de ells/es a tercers/es. L'organització disposa d'assegurança.

 

Tot participant ha de donar el seu consentiment per a que el club d´Atletisme Runner's Balaguer Club Esportiu, per si mateix, o per terceres entitats, faci ús de les imatges de la cursa per a la seva promoció, així com el tractament informàtic amb finalitat exclusivament esportiva, promocional o comercial de les seves dades personals. D'acord amb el que estableix la llei orgànica 15/1999 del 13 de Desembre de la protecció de dades personals, el participant podrà exercir el seu dret a aquest fitxers amb l´objectiu de rectificar o cancel·lar de forma parcial o total el seu contingut. Per exercir aquest dret, haurà de sol·licitar-ho al domicili social de Runner's Balaguer Club Esportiu. Carrer la Plana, nº95 de Balaguer.

 

RECLAMACIONS

 

Les reclamacions per accidents s'acceptaran exclusivament fins a les 23:59h del mateix dia de la cursa, via e-mail a [email protected]

 

L'organització es reserva el dret a canviar la data o recorregut, o a cancel·lar l'esdeveniment, sense que existeixi dret a reclamar cap compensació per part dels inscrits, i es reserva el dret a ampliar el període d´inscripció a la cursa, per a qualsevol dels col·lectius participants si així ho considera oportú.

 

No està permès competir amb gos, en cas de fer-ho, no ha de ser de cap raça perillosa, ha de complir la normativa i el seu propietari o propietària no tindrà possibilitat d'accededir a la classificació ni trofeus.

 

Les dos curses s'iniciaran a les 10:30 hores, tot i que és possible que l'organització faci dos sortides amb 3 minuts de separació per millorar la logística de la proba i que els atletes puguin disfrutar més sense molestar-se.

 

En cas de pluja, la cursa es realitzarà igual, si les condicions metereològiques fossin tan adverses que no es pogués donar sortida a les 10:30, es podria allargar la sortida fins a les 12:00 hores.

En cas d’anul.lació de la cursa, es realitzaria un altre dia i no s’abonaria els diners de la mateixa.


INSCRIPCCIONS

Internet: www.runners.cat o www.iter5.cat, preu cursa popular 5k

Presencialment: S'acceptaran inscripcions el mateix dia de la cursa a preu de 12 € sense dret a samarreta tècnica.


 

PREMIACIÓ

PREMIS PER CATEGORIES. MASCUÍ I FEMENÍ 10K

GENERAL

SÈNIOR (1979-2000)

VETERANS A (1978-1969)

VETERANS B (1968 i anteriors)

 

PREMIS PER CATEGORIES. MASCULÍ I FEMENÍ 5K

SÈNIOR (1979-2000)

GENERAL

VETERANS (1978-1969 i anteriors)

VETERANS B (1968 i anteriors)

PROMOCIÓ (menors de 16 anys)

 

- Si s'obté premi a la general, no s'obtindrà al de categoria.

 

Entrega de Dorsals, samarretes i bossa del corredor de Cursa Popular:

Al pavelló molí de l'esquerrà dissabte dia 3 de 19:00h a 21:00h. I el mateix dia de la cursa a partir de les 09:00h

 

Guarda-roba:

Servei de guarda-roba 1 hora abans de la cursa. L’organització no es farà responsable dels objectes guardats i es compromet a vetllar per ells.

 

PREU INSCRIPCCIÓ

17 de setembre....LOW COST..............           8€

18/9 al 17/10.......Preu reduït...............        10€

18/10 al 25/10.....Preu normal.............        12€

26/10 al 03/10.....Preu reduït  sense regal  10€

 

El mateix dia de la cursa es realitzaran inscripcions: 

12€ sense obsequi de la cursa

  

ESPEREM QUE GAUDIU D’UNA GRAN CURSA