Runner's Balaguer Club Esports Balaguer Lleida

L’ajuntament de Balaguer rep als corredors Balaguerins Sergi Nunes i Natàlia Bernat

Campions individuals i absoluts de la lliga Ponent en distancia de 5 KM.

29/03/2018

Els esportistes Balaguerins Sergi Nunes i Natàlia Bernat, han estat rebuts avui per l’alcalde de Balaguer; Jordi Ignasi Vidal i la regidora d’Esports, Gemma Vilarasau.

 

Tots dos esportistes del Club Runners Balaguer, van proclamar-se campions individuals i absoluts en les proves de 5 KM de la lliga Ponent EUROSOMNI en la passada temporada 2017. 

 

En el cas de Sergi Nunes, va revalidar el títol aconseguit l’any passat, mentre que va ser el primer per a Natalia Bernat.

 

Durant l’acte de recepció s’ha fet entrega als corredors d’un petit obsequi, concretament unes peces de roba per als seus entrenaments.

 

Tots dos esportistes han mostrat el seu agraïment i han explicat a alcalde i regidora,  que afronten la nova temporada carregats d’energia i amb moltes ganes de revalidar els títols. 

 

Ens aquest sentit Jordi Ignasi Vidal ha expressat tot el seu suport per a continuar treballant i a valorat molt positivament la feina individual i col·lectiva tant dels corredors com del club Runners Balaguer.

 

L’alcalde de Balaguer també ha respòs a la petició dels corredors en referència a la creació d’una pista d’atletisme per a entrenaments i curses. Vidal ha apuntat que des de l’ajuntament s’està estudiant la seva futura ubicació, tot i que la seva construcció estarà supeditada als recursos economics.

 

 

Recordem que el passat 9 de febrer a aquest esportistes se’ls va lliura en una gala celebrada a Corbins, els guardons com a campions de la 5 km 2017.

En aquesta Gala en total, es van lliurar 63 trofeus entre els que destacaven Àlex Salinas i Rosamari Carulla, en les de 10 KM i Sergi Nunes i Natàlia Bernat en les de  5 KM,  com ha els campions individuals i absoluts, i el Running Blau Peten i l'Esports Truga en l'apartat d'equips.

 

L’edició del 2017 va ser la primera en què Eurosomni es van integrar en un projecte, el de la Lliga Ponent, que inclou una cinquantena de curses celebrades a les comarques de Ponent, amb una xifra propera a les 20.000 participacions entre totes les proves que la formen.