Runner's Balaguer Club Esports Balaguer Lleida

La Pujada al Castell Formós no és obstacle per a Antoni Carulla i Nati Rubio

Publicat per: Runner's Balaguer

24/01/2016

La Lliga Ponent 2016 ha fet avui escala a Balaguer amb motiu de la Pujada al Castell Formós, tercera cita d’enguany, que ha aplegat uns 300 participants en una jornada prou lluïda i que ha tingut com a guanyadors Antoni Carulla i Nati Rubio. 


La d'avui ha estat la segona edició de la Pujada al Castell Formós, prova organitzada pel Runner’s Balaguer Club Esportiu amb la col·laboració de l’Ajuntament de Balaguer. La sortida i l'arribada han estat ubicades en un punt tant emblemàtic de la capital de la Noguera com és la plaça Mercadal. Els participants han pogut optar entre dos recorreguts, un de 5 kilòmetres i l'altre de 10, amb sortida compartida i que també tenien comú una forta pujada d'uns 350 metres que feia honor al nom de la cursa.
A la distància llarga, Antoni Carulla, guanyador la setmana passada a la Cursa de l'Oli de les Borges, ha tornat a demostrar el seu gran moment de forma, imposant-se amb un temps de 33:56. L’atleta del club amfitrió, el Runner’s Balaguer, ha estat acompanyat al podi per Francisco Javier Cebrián (CA Fraga-Bajo Cinca), amb 35:23, i per Ivan Sabaté (Clos Pons Thai Runners), amb 35:33.


En dones, la independent Nati Rubio ha vençut amb un crono de 44:29, seguida d'Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners), amb 44:49, i de Maria José Clariana, d'aquest mateix club, amb 47:10.

Pel que fa a la prova de 5 kilòmetres, la prova masculina ha estat dominada per l'independent Bashir Butt i Ahmed Hfairi (Truga Esports), que han entrat junts amb un temps de 17:05, amb Josep Maria Bergua al tercer lloc amb un temps de 17:29 i Sergi Nunes (Runner’s Balaguer) quart amb 17:52. En dones, la més ràpida ha estat la independent Patrícia Ayala amb 23:53, seguida de María de los Ángeles Castillo (CA Fraga-Bajo Cinca), amb 24:41, i de Juani Martínez (Lleida UA), amb 24:57.


En acabar aquestes proves, s'han disputat carreres infantils, amb tres categories en competició: superbabys, olímpics júnior i olímpics campions. A tots els participants de la cursa de 5km i 10km se'ls hi ha lliurat una samarreta tècnica i una bossa del corredor.


L’organització també ha habilitat una carpa de trobada de voluntaris i els atletes han disposat de dutxes i vestidors al pavelló del Molí de l'Esquerrà, avituallament d'arribada i guarda-roba.

Podeu consultar les classificacions a:
Class 10 km. Class 5 km.

TENIU UN ÀLBUM DE FOTOS AL NOSTRE FACEBOOK.

La propera cita de la Lliga Ponent arribarà diumenge vinent, 31 de gener, i suposarà l'estrena d'una nova cita, la Cursa de Sant Blai del Palau d'Anglesola.
Podeu trobar més informació d'aquesta prova a: Info Sant Blai.
Us podeu inscriure a: Inscripcions Sant Blai.